Az energetikai tanúsítvány készítése gyorsabb, mint hinnétek!

Szponzorált tartalom

energetikai tanúsítvány készítése

energetikai tanúsítvány készítése

Az egyik nap megrendeled a szolgáltatást és ha szerencséd van, akkor másnap már a kezedben is lehet (legalábbis digitális formában biztosan) az energetikai tanúsítvány. Ez leginkább annak köszönhető, hogy egy jól működő rendszerben olyan könnyen és gyorsan követik egymást az egyes lépések, hogy az energetikai tanúsítvány készítése akár egy nap alatt is összejöhet. Nézzük csak ezeket a lépéseket, miket kell ilyen tempóban letudni!

Először is azt szeretném leszögezni, hogy nem én csinálom ezt a dolgot, hanem az e-tanusitas.eu és az információk is az ő megosztott dokumentumaiból és információiból származnak. A honlapjukon amellett, hogy mindent egyértelműen nyilvánossá tesznek, az áraktól a tanúsítás menetéig, nagyon sok olyan szöveges tartalmat is megosztanak, amikből rengeteget lehet tanulni és informálódni azoknak, akik egyelőre még csak kerülgetik az energetikai tanúsítvány megrendelését, mint a forró kását.

Másodszor pedig már nézhetjük, hogy hogy is zajlik az energetikai tanúsítvány készítése, mitől lehet ez a folyamat ennyire gyors. Ugye attól, hogyha mi magunk elindítjuk az egészet egy telefonnal, vagy a weben található űrlap kitöltésével, onnantól kezdve már láncreakcióként folytatódik az egész művelet egészen addig, hogy kézhez kapjuk a tanúsítványt a lehető legrövidebb idő alatt. Ez akár azt is jelentheti, hogy 12- 24 óra alatt már kézben lesz a papír, vagy a pdf verziója.

Az első telefonhívást követheti egy másik, ami már közvetlenül attól a szakembertől érkezik, aki a felmérést fogja elvégezni a helyszínen. Vele kell megbeszélni minden apró részletet, hiszen neki kell tudnia, hogy pontosan mire számítson majd a tett helyszínén. Ugyanúgy az időpontot illetően is ő lesz a kompetens, tehát itt mindent letudhatunk egyetlen kalap alatt.

A felmérés során a szakértő minden részletet megvizsgál és feljegyez, amire csak szükség lehet az energetikai tanúsítvány elkészítése kapcsán. Végül pedig a megküldött adatokból elkészítik az irodai kollégák az energetikai tanúsítvány digitális verzióját, amit aztán rögvest meg is kaphatunk. Ennyire egyszerű az egész és ti is látjátok szerintem, hogy azon múlik a tempó, hogy mikorra sikerül időpontot egyeztetni a felmérésre. Minél hamarabb, annál inkább nagy rá az esély, hogy a végeredményt is hamar megszerezhetjük, főleg akkor, hogyha megelégszünk az e-mailes verzióval. Van persze lehetőség arra is, hogy kiküldjék ténylegesen papírformában, de szerintem ennek a mai világban nincs akkora súlya.

Az energetikai tanúsítvány készítése ebből a néhány lépésből tevődik össze, amiket az e-tanusitas.eu oldalán is megtalálhattok ennél még részletesebben, természetesen elérhetőségekkel együtt.