Egy kiváló lehetőség az ügyfelek megajándékozására.

Szponzorált tartalom

LOLmarkt.hu - Vicces póló webshop

LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop

Az a munkám, hogy különböző embereknek szervezek hegyi túrákat külföldre. Ezek több naposak, akár egy hetesek is lehetnek. Ezek elég nagy fizikai megterheléssel járó programok, szóval ezt sportnak is fel lehet fogni. Azonban ez még is sokkal jobb, mintha egy edzőteremben kéne kondiba hoznom magam, mert itt közben természetet is járok és magamba szívatom a hegyi levegőt. A fantasztikus látványról már nem is beszélve.

A túrákat persze nem csak megszervezni szoktam, de vezetni is. Általában három féle program létezik, aszerint, hogy mennyire tapasztaltak az ügyfeleim. Vannak a kezdők, a haladók és az olyanok, akik már olyan szinten művelik ezt, mint én.

A kezdő csoportokba bárki jöhet, itt nincs semmiféle követelmény. Itt a kevésbé megerőltető útvonalakon megyünk, és azokon is csak lassan. Persze ez sem egyszerű, hiszen mindenkinek a hátán kell cipelnie a cuccait. Az élelmiszereket én viszem magammal, ez benne van az árban, de persze azt mindenkinek magának kell cipelnie. Én mindig viszek magammal egy összeszerelhető főzőzsámolyt, amivel ezek az ételeket megmelegíthetőek.

Talán kicsit durvának hangzik egy kezdő számára, hogy több napon keresztül hegyeket másszon, egy komolyabb súllyal a hátán, de ebbe bele lehet jönni.

Mindig törekszem a változatosságra is, és igyekszem új útvonalakat kitalálni. Így a visszajáró vendégeimnek is adhatok újabb élményeket, és persze magamnak is.

Már hét éve ezzel foglalkozom, és rengeteg szép élményem van ezekről a hegyi túrákról. Nagyszámú barátság alakult ki ennyi idő alatt az ügyfeleim között, de persze én is több régi ügyfelemet is a barátomnak tudhatom mostanra. Sőt, már több párkapcsolat is innen indult, amiből kettő a házasságig is eljutott már. Ez nekem csak külön jó érzés, hogy részben ezt nekem is köszönhetik.

Szeretem megajándékozni a túrázóimat valamilyen emléktárggyal, amivel felidézhetik a hegyi kalandokat. A visszajáró túrázóknak sokszor személyre szabott ajándékot is szoktam adni. Ehhez persze ismernem kell egy olyan üzletet, ahonnan kreatív ajándékokat szerezhetek be.

Ebben a LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop van a segítségemre. Már viszonylag régóta innen szoktam az ügyfeleim számára ajándékot vásárolni. Ez az oldal szerintem bárki számára érdekes lehet, hiszen nem tudom elképzelni, hogy valamelyik ruhadarab ne tetszene meg neki. Ez egy olyan webáruház, ahonnan hatalmas választékban beszerezhetőek a különböző feliratú és mintázatú pólók. A hatalmas választék kifejezés nem is adja vissza eléggé azt, amire gondolok. Találhatunk itt a sporttól kezdve, a vegán életmódon át egészen a videojátékokig minden témát. Ez a három topik persze csak egy szelete annak, ami itt vár ránk. A legjobb, ha a saját szemünkkel végig nézzük a lehetőségeket.

Az oldal kialakítása teljesen átlátható és egyből feltalálja magát az ember, ha fellép ide. Erre szükség is van, mert mint említettem, sok a termék, melyeket fontos, hogy megfelelően elrendezzenek. Ennek a kihívásnak is tökéletesen eleget tesz ez az oldal.

Minden lényeges információt megtalálunk a webhelyen. Például ha szeretnénk tudni, hogy hol találhatóak meg az üzleteik az országban, csak annyi a dolgunk, csak rámegyünk az üzletek menüpontra. Itt egy nagyon kényelmes megoldást fedezhetünk fel, hiszen egy térképet láthatunk, ahol kedvünk szerint be- és kizoomolhatunk. Itt láthatjuk az üzletek pontos elhelyezkedését. Az országos lefedettsége nagyon jó ennek a vállalkozásnak. Budapesten belül több helyen is rendelkeznek üzlettel. Az külön jó pont, hogy ha ráklikkelünk a térképen az egyik üzletre, akkor megjelenik a pontos címe is, sőt egy rövid tájékoztatást is kapunk, hogy pontosan hol helyezkedik el egy bevásárlóközponton belül. Ez az ügyfélbarát magatartás rendkívül példás.

Természetesen más további, nélkülözhetetlen információkat is találunk az oldalon keresztül: a szállítási és a fizetési lehetőségeket. Ezeket részletesen kifejti az oldal a számunkra. A szállítás egy csomagküldő szolgálaton keresztül történik – persze csak ha nem személyesen térünk be valamelyik üzletükbe. A kiszállítás csak néhány munkanapot szokott igénybe venni, de ünnepnapok esetén ez valamivel több is lehet. A kiszállítás költsége 1190 forint, de ha nagyobb tételben, 10 000 forint felett vásárolunk, akkor ezt elengedik nekünk. Külön jó, hogy hogy üzenetet is adhatunk a megrendeléshez, amit a futár is meg fog kapni. A fizetési lehetőségek esetén is több választási lehetőségünk van.

Találunk egy nagyon hasznos cikket is ezen a weboldalon, ami arról szól, hogyan miként válasszuk ki a megfelelő méreteket, ha pólót rendelünk. Itt tényleg egy részletes leírást kapunk arról, hogy hogyan kell lemérni a már meg lévő pólóinkat, hogy a megfelelőt rendeljük meg.

Persze joggal felmerül a kérdés, hogy mi van akkor, ha valakinek ajándékba rendelünk innen, és nincs lehetőségünk lemérni a pólójukat. Ez esetben sem kell aggódni, hiszen rossz méret esetén ingyen kicserélik nekünk a pólókat. Ezt a termék kiszállítását követően 14 napig teszik meg nekünk. Itt viszont fontos, hogy a futárnak megfelelő állapotban, becsomagolva kell visszaadni az előző darabot. Méretcsere esetén nem számítanak fel kiszállítási díjat. Rendelés esetén egyébként van lehetőség 365 napos cseregaranciát is kérni, ami egy kis plusz költséggel jár.

A pólók egyébként nagyon kényelmesek, tartósak és minőségeik. Én több felsőt is hordtam már tőlük és mindegyikben nagyon jól éreztem magamat.

Internetes rendelés esetén meglehetősen nagy részletességgel állíthatjuk be, milyen igényeink vannak a termék kapcsán. Állíthatunk méretet és színt is. A színekből tényleg rendkívül sok lehetőséget biztosít nekünk a LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop, így bárkinek a kedvében járhatunk, akármilyen is az ízlése. Bizonyos termékek esetén a mintában szereplő számokat is változtathatjuk. Ez különösen hasznos akkor, ha például valamilyen évfordulós témájú pólót vásárolunk.

Ebben a vállalkozásban az egyik legjobb az, hogy a saját, teljesen egyedi pólóinkat is elkészítik nekünk. Én sokszor élek is ezzel a lehetőséggel. Ilyenkor felkeresem a hozzám legközelebbi üzletüket, ahol az ott dolgozó profi grafikusok segítenek a valóságba is átültetni az elképzeléseimet. Hála a szaktudásuknak és az odaadásuknak, a végeredménnyel eddig mindig elégedett lehettem. Sok embernek okoztam már örömet a LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop segítségével. Kis tételes vásárlás esetén, általában ott helyben meg is szoktam várni a pólók elkészítését. Mikor azonban nagyobb számú pólókra szeretnénk a saját mintáinkat rányomni, ott előbb online érdemes felvenni a kapcsolatot velük és ott megbeszélni a részleteket.

Az oldalon találhatunk egy gyakori kérdések szekciót is, ahol további részleteket tudhatunk meg ennek a zseniális vállalkozásnak a szolgáltatásairól. Itt kiderül például, hogy ha nagyon sürgős, hogy egy terméket kézhez kapjunk, akkor fel is hívhatjuk őket, hogy prioritásba kerüljön a megrendelésünk. Ugyanitt találunk információt arról is, hogy mi a megfelelő módja az innen rendelt pólók mosásának.