Visszaszedhető etikett címke.

Szponzorált tartalom

etikett címke

etikett címke

Ha bemész egy ruhaüzletbe, ott biztosan lesznek a ruhákon különböző címkék. Van az, ami eleve a ruhába van varrva, a másik amik, amit utólag tesznek rá, bele – ez az, amit nyilvánvalóan leszedsz róla, ha fel akarod venni a ruhadarabot vásárlást követően. De mi van azokkal a címkékkel, amik egyfajta matricák? Ezeket úgy nevezzük, hogy etikett címke és többféle célt szolgálhatnak.

A Duna Shop mint kellékanyag ellátó, többféle megoldást kínál etikett címke kategóriában. A visszaszedhető címkéknek az előnye, hogy jelölésre szolgálnak, ugyanakkor mint ahogyan a nevükben is benne van, könnyen el lehet őket távolítani, amikor nem kívánatosak.

Alapanyaguk papír, ami egyben olcsó és praktikus is. A papír visszaszedhető etikett címke az egyik legnépszerűbb termék, könnyen alkalmazható megoldást kínál a jelölésre, ugyanakkor a vásárlónak, a felhasználónak is könnyebbé teszi a dolgát, mert ha az el akarja távolítani, akkor egyszerűen megteheti azt. Rengeteg helyen használják, mind a boltokban, üzletekben, postán, irodákban és még sorolhatnánk.

Attól függően, hogy ki hol szeretne és mire használná az etikett címkét, úgy válogathat a kínálatból, melyhez egy pontos, megbízható beszállítóra is találhat egyben!